VÅRA RUM

Vi har idag 43 gästrum, funktionellt inredda med inspiration från alperna och fjällen i en harmonisk mix.

 

Ni kan välja att bo i:

20211218_210528

Enter description text here.

Interactive Banner

20211218_210528

MER INFORMATION

FAMILJESVIT

VÅRA RUM

Vi har idag 54 gästrum, funktionellt inredda med inspiration från alperna och fjällen i en harmonisk mix.

Ni kan välja att bo i:

Tvåbäddsrum: För 1-3 personer, rummet är på 20 kvm och möblerat med dubbelsäng (2×90 cm), skrivbord & sittplats. Vid bokning av 3 personer ställer vi in en extrasäng.

Familjerum: Rummet är på 20 kvm och möblerat med 1 ”kärlekssäng”, överbädden är 90 cm & underbädden 120 cm samt 2 enkelsängar.

Svit: Vår härliga svit är omsorgsfullt inredd med träoch textilier som ger äkta fjällkänsla. Sviten är på 40 kvm och ni får vardagsrum med soffgrupp, ett sovrum med en 160 cm queensize säng samt badrum med toalett och både dusch & badkar. 

Familjerum i etage: Våra helt nya familjerum i etage är under byggnation och kommer bli omsorgsfullt inredda med trä och textiler som ger den där känslan av både alperna och fjällen i en härlig mix. Ni får 45 kvm med full takhöjd över den stora queen size sängen samt 2 enkelsängar på etaget.

Familjesvit i etage: Våra helt nya familjesviter i etage är under byggnation och kommer likt alla våra rum få det där lilla extra med den härliga känslan av både alperna och fjällen. Ni får 57 kvm fördelat på vardagsrum med full takhöjd och härlig soffgrupp, ett sovrum med queen size säng samt 2 enkelsängar på etaget.

På alla våra rum finns minibar, saftey box, hårfön, tofflor, gästprodukter, strykmöjligheter, TV och internetuppkoppling. Varje rum har sitt eget låsbara skidskåp i anslutning till receptionen.

I priserna ingår en stor härlig frukostbuffé som serveras dagligen mellan 07:30-10:00.

Ni har även tillgång till vår 

våra rum