VIKTIG INFORMATION OM CORONAVIRUSET, COVID-19

DIN SÄKERHET ÄR VÅR HÖGSTA PRIORITET.

Här kan du läsa om våra åtgärder för att minska smittorisken och för att din vistelse eller konferens ska bli säker.

Coronaviruset, COVID-19, förändrat våra rutiner och regler runt hygien och smittspridning. Vi på Hotel Bügelhof vill informera dig och våra andra gäster om att din och personalens säkerhet alltid är vår högsta prioritet. Vi har öppet som vanligt just nu. Givet den rådande situationen vill vi informera om de extra försiktighetsåtgärder vi vidtar på vårt hotell för att minska infektionsrisken. Vi vill, som alltid, säkerhetsställa en ren och trygg omgivning och följer de rekommendationer och instruktioner som ges av Folkhälsomyndigheten och VISITA. Vi vill att ett besök på hos oss ska kännas säkert därför ber vi dig läsa igenom detta innan du besöker oss.

Åtgärder vi på Hotel Bügelhof vidtar för att minimera infektionsrisken:

All personal har fått instruktioner i hur de bäst ska hantera den aktuella situationen och undvika smitta, allt enligt hälsomyndighetens rekommendationer.

All personal uppmanas att tvätta händer och använda handsprit så ofta som möjligt, samt stanna hemma vid symptom på sjukdom.

När det gäller servering av mat och dryck följer vi de aktuella rekommendationerna som ges av Folkhälsomyndigheten och VISITA.

Kökspersonal följer städrutiner för hygien, precis som vanligt.

Vårt städ team är välinformerade och fokuserar just nu extra mycket på att rengöra ytor och saker som vidrörs ofta, som exempelvis dörrhandtag och hissknappar.

Vi har ökat användningen av antibakteriell spray och handdesinfektionsmedel.

Vi har begränsat antal personer som är tillåtna i vår relaxavdelning samt gym.

Vi har anpassat borden i restaurangen enligt de anvisningar folkhälsomyndigheten har kommit ut med.

Vi följer noggrant utvecklingen av hälsomyndighetens rekommendationer och uppdaterar våra rutiner utifrån dessa för att göra vår del i att begränsa smittspridningen.

När ska du inte besöka oss!

  • Om du varit i kontakt med någon som har konstaterad smitta av Coronavirus, covid-19.
  • Om du är sjuk med allmän sjukdomskänsla, hosta, feber eller förkylning. Uppvisar du något av dessa symptom rekommenderar vi dig att besöka oss vid ett annat tillfälle.

Avbokning

Man kan avboka sin vistelse upp till 30 dagar innan ankomst.

Sist men inte minst – ta hand om dig själv och dina nära och kära. Vi väntar med
öppna dörrar och öppna hjärtan när du väljer att besöka oss igen.

Varma hälsningar från oss alla på Hotel Bügelhof

#StaySafe