Omslagsbild (1)

Hos oss är det du som gäst som står i centrum. Vi försöker göra det där “lilla extra” vad gäller service, allt för att du ska känna dig som hemma. För hemma, är precis det vi vill att du ska känna att du är. Det familjära betyder mycket för oss! Vårt fyrstjärniga hotell är i ständig utveckling med inspiration från alperna. Här hittar du det mesta så som restaurang, bar, relax m.m. Du hittar även skidbacken precis utanför dörren. Självklart är även våra fyrbenta vänner välkomna! Så väl som på hotellet, restaurangen och i loungebaren.

Personalen, Ylva & Kalle Strömmer

 

ALLT DU BEHÖVER VETA UNDER DIN VISTELSE

För att spara på miljön och minska antalet trycksaker på rummet har vi valt att ha en digital version av vår hotellinformation.

Vi hoppas att du oavsett anledning till ditt besök skall njuta av vår miljö, mat och omtanke. Mycket kraft har lagts på att skapa den känsla som idag finns här och som vi hoppas du får del av. Tack för att du har valt att besöka oss.

Vi önskar dig en trevlig vistelse, vi finns här för dig om du behöver vår hjälp.

Adapter

Universaladapter finns att låna i receptionen.

Bagage

Bagagerum finner du vid receptionen att använda utan kostnad dygnet runt. Rummet är låst men obevakat. Vi ansvarar dock ej för inlämnat bagage.

Brand

Hotellet är utrustat med centralt brandlarm som har direktkoppling till räddningstjänsten. Brandvarnare finns på varje rum. Se informationstavlan på ditt hotellrum för utrymningsvägar, släckningsutrustning och uppsamlingsplats vid eventuell evakuering. Uppsamlingsplats är vår parkering. Vid missbruk av brandlarmet debiterar vi den ansvarige med 5000SEK. Målsman ansvarar för minderårig. Kontakta gärna hotellreceptionen för närmare information gällande säkerhetsrutiner.

Bokotek

Böcker till utlåning finner du på våning 2 i The Library.

Buss/Flyg

Receptionen hjälper gärna till med tidtabeller.

Betalmedel

Vi accepterar följande betalmedel, American Express, Eurocard, Maestro, Master Card, VISA och Swish.

Entrédörrarna

Om dörrarna till hotellet är låsta, använd ert nyckelkort på svarta boxen till höger om entrén. Där finns även en porttelefon som man kan ringa på för att komma till receptionen.

Extra service

Kontakta receptionen om du skulle önska extra service som t.ex. hjälp med sy-service, skoputs, stryk-service eller skoputstillbehör och sytillbehör samt tvätt.

Frukost

Frukostbuffé serveras alla dagar mellan 07.00-10.00 i restaurang Winter

Gym

Gymmet är öppet varje dag mellan 08.00-22.00

Handdukar & Badlakan

Om du kan tänka dig att använda handduken även nästa dygn ber vi dig hänga upp den. Önskar du en ny handduk lägger du den gamla på golvet. Handdukar till relaxen finns att låna i receptionen, där kan ni även köpa badkläder.

Hotellshop

I vår hotellshop kan du, dygnet runt, köpa bl.a. godis, chips, läsk, mineralvatten och hygienartiklar. Skulle du ha glömt något så finns ett mindre utbud av kostnadsfria toalettartiklar såsom, tandborste/tandkräm, duschmössa i hotellreceptionen. I receptionsbaren serveras ett mindre utbud av diverse drycker. Vi säljer även loggade mössor och tröjor.

Hårfön

Hårfön finns på hotellrummet.

Hund

Hotellet är hundvänligt, din hund är välkommen i alla våra allmänna utrymmen så länge de sitter på golvet.

Is/Vatten

Vårt kalla kranvatten går utmärkt att dricka. Is finns att hämta i baren.

Kvarglömt

Kvarglömda effekter behålls i tre månader. Hygienartiklar, underkläder, mat samt dryck sparas ej.

Loungebar

Winter Loungebar är öppet varje dag mellan 11.30-23.00. Här serverar vi lunch och snacks. Eller varför inte prova någon av våra 140 olika ginsorter.

Minibar

Fylls på varje dag och betalas vid utcheckning, se separat prislista.

Mobilladdare

Några olika modeller av mobilladdare finns att låna i receptionen vid behov.

Morgonrockar

Finns i garderoben på rummet. Ni får gärna låna dessa under er vistelse men sen lämna kvar dem på rummet vid utcheckning. Saknad morgonrock efterdebiteras med 500SEK

Nödsituation

Kontakta receptionen, eller slå 0 för utgående linje samt 112 till SOS alarm.

Parkering

Som gäst hos oss parkerar du fritt på hotellets parkeringsplats.

Pistkartor

Ladda ner Skistar360 appen i app store eller google play.

Pjäxor

Det är inte tillåtet att gå med pjäxor i trappor och korridorer. Tofflor finns att låna på rummet, lungebaren eller i receptionen.

Postservice

Utgående post kan lämnas i receptionen.

Radio

Finns att låna i receptionen.

Receptionen

Är öppen dygnet runt.

Relaxen

Är öppen 9.00-21.00. Bastu och kallbad är gratis för dig som hotellgäst.
Handdukar finns att låna i receptionen, där kan du även köpa badkläder. Bubbelpool och solarium bokas och betalas i receptionen.

Restaurang

Restaurang Winter är öppet alla dagar från 17.30. För att boka bord eller se menyn.
Gå gärna in på vår hemsida eller kontakta receptionen så hjälper vi dig.

Room service

När du bor hos oss kan du beställa mat och dryck till ditt hotellrum, mot en extra avgift på 95SEK. Det går även bra att beställa i vår loungebar och ta med mat och dryck upp på rummet utan extra kostnad.

Rökning

Vi är ett rökfritt hotell. Överträdelse debiteras med en saneringsavgift på 2000SEK. Rökning sker endast på anvisad plats utanför hotellets entré.

Skidhyra

Som gäst på hotellet har du 10% rabatt på skidhyra nere på Kaisers Skidbod vid uppvisande av er nyckelfolder.

Skidskåp

Låsbart skidskåp finns till varje rum. Nyckel finns i receptionen. Vi ser gärna att man lämnar tillbaka nyckeln i receptionen varje gång man använt den för att minska risken att man tappar den.

Skoputs

Vi har en skoputsmaskin på entréplan, nära receptionen.

Strykjärn & strykbräda

Finns på alla rum.

Syset

Syset finns att hämta i receptionen.

Säkerhet

Vi tar säkerhetsfrågan på största allvar och vår premiumcertifiering genom Safehotels är ett tydligt bevis på att vi håller högsta tänkbara säkerhetsnivå. När ni lämnar rummet så förvissa er om att rummet är låst. Om ni förlorar eller råkar låsa in ert kort – kontakta hotellets reception. Vår personal får inte, med tanke på stöldrisken, lov att öppna ert rum förutom vid det dagliga städet samt vid anmäld reparation. Alla rum har en safety box.

Sälens by

Där hittar ni vårdcentral 0280-498400, apotek, systembolag, husdjursbod, klädbutik, blomaffär, heminredningsbutik, butik med antikt, polis, bibliotek, ICA, COOP och souvenirbutik.

Taxi

Receptionen hjälper gärna till med taxibokning och prisuppgifter.

TV-kanaler

Hotellet har följande TV-kanaler: SVT 1, SVT 2, TV3, TV4, Kanal 5, TV6, Kanal 7, SVT24/Barnkanalen, , BBC World News, BBC News, TV8, TV10, TV12, Kunskapskanalen. (Med reservation för eventuella justeringar).

Utcheckning

Du disponerar rummet till kl. 10.00 då du deltar i en konferens. Kl. 11.00 gäller för övriga gäster. Önskar Du stanna längre, vänligen kontakta hotell­receptionen för att se om vi har möjlighet att erbjuda senare utcheckningstid. Tillbringar ni dagen på fjället får ni gärna använda relaxavdelningens omklädningsrum för ombyte innan avfärd.

Vallabänk

Finns i högra skidbodsrummet

Väckning

Meddela i receptionen om du önskar väckning eller om du vill låna en väckarklocka.

WiFi

Finns på hela hotellet och du behöver inget lösenord. Bugelhof-guest