Nyårsmeny 2020

Välj mellan kött, fisk eller vegetariskt

Förrätt:

Kött, fisk:

En halv hummer,
med klassiska tillbehör

Vegetarisk:

Jordärtskockssoppa,
med stekta kantareller & krutonger

Huvudrätt:

Kött:

Tournedos på oxfilé,
potatisterrin med västerbottenost, rödvinssås och ugnsbakad kvisttomat

Fisk:

Ugnsbakad röding,
potatisterrin med västerbottenost, vitvinssås med örter

Vegetarisk:
Ugnsbakad blomkål,
potatisterrin med västerbottenost, örtaioli

Efterrätt:

Creme bruleé,
smaksatt med choklad och salmbär

Vuxna 895:- per person (barn från 12år samma pris)

Bokas mellan 17.00-20.00

Barn (buffé)

1-7 år 165:-

8-12 år 295:-

13-16 år 495:-

För att boka ring 0280-21950 eller maila info@hotelbugelhof.se

Nyår1 (2)